Van muurbloempje naar POWERwoman met een gezonde dosis zelfvertrouwen en zelfliefde die weet wat ze wil!

Kijk je op tegen mensen die totaal gelukkig zijn en denk je: “dat is onrealistisch, zo kan ik nooit worden”. Herken je het dat je in de ogen van je omgeving een super mooi leven hebt, maar dat je dit zelf niet voelt? Wil je graag zekerder zijn van je zelf, meer zelfvertrouwen hebben om gelukkiger te worden?

Maar merk je dat je niet zo gelukkig bent als je zou willen, omdat je:
– een laag zelfbeeld hebt
– vaak teleurgesteld bent in jezelf
– een stemmetje in je hoofd hebt die steeds zegt: ‘wat ben je toch dom!’, ‘Je ziet er weer lelijk uit vandaag.’ Negatieve gedachten dus.
– vaak een ander volgt omdat je jezelf niet vertrouwt of leuk genoeg vindt.

Doe dan mee aan de 5 daagse training ‘Mijn zelfbeeld en ik; in 5 dagen jouw zelfbeeld versterken.’. Ik geef je praktische opdrachten om te werken aan je zelfbeeld, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt, bewuster wordt van jouw kwaliteiten en zodat je jouw valkuilen/imperfecties kunt accepteren.

Deze investering bedraagt nu geen €147,- maar slechts €29,-!

Je hebt nog...
=

In mijn leven ben ik erg onzeker geweest en had ik een extreem laag zelfbeeld. Als kind had ik depressieve gedachten en strafte ik mijzelf voor hoe ik was en hoe ik eruit zag. Als volwassene uitte het lage zelfbeeld zich in mijn persoonlijke grenzen voorbij lopen, alleen maar naar andere luisteren wanneer zij te vertellen hadden wat goed voor mij was, mijzelf niet vertrouwen. Concreet leidde dat tot relaties waar ik niet gelukkig in was, banen waar ik niet mijn unieke kwaliteiten kon gebruiken en waar juist wel mijn valkuilen naar voren kwamen. Ik saboteerde mijzelf! Uiteindelijk leidde dit tot overspannenheid.. Naar gelukkige mensen keek ik op en dacht “zo gelukkig zijn is niet voor mij weggelegd”.

Totdat ik voor mijzelf durfde te kiezen!! Met als resultaat: een toffe baan en een bedrijf waar ik mijn hele ziel en zaligheid in stop, een relatie waar ik jaren geleden niet van had durven dromen en vaak meerdere geluksuitspattingen op een dag omdat ik eindelijk leef zoals ik wil leven.

Hoe ik hier ben gekomen? Een groot aandeel was dat ik heb gewerkt aan mijn zelfbeeld bij meerdere coaches en psychologen. Mijn sociale studie en de opleiding bij Intuïtef Traject hebben ook een zeer groot aandeel gehad.

Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik meer zelfvertrouwen had en dat ik het waard was om het leven te leiden dat ik wilde!

Als mens én als levenscoach gun ik jou dit ook! Vandaar dat ik jou mijn online training aanbiedt van €147,- voor €29,-!

Na deze online training:

 • Sta je in het leven met een gelukkiger gevoel, doordat je erachter komt wat jíj nu zelf
  belangrijk in jouw leven vindt. Meer leven volgens je waarden betekent dat je je steeds
  gelukkiger gaat voelen.
 • Kijk je positiever naar jezelf, omdat je actief aan de slag gaat met jouw kwaliteiten.
 • Voel jij je vrijer en lichter omdat jij jouw imperfecties en valkuilen kunt accepteren en/of loslaten.
 • Voel jij je zekerder in situaties, zoals op je werk, in jouw relatie, in een omgeving met veel mensen.
 • Kun jij eindelijk die vervelende gemene stemmetjes in je hoofd, die zeggen dat je het niet waard bent, tegenspreken!

Je gaat daarnaast goed beseffen wat je nog wil bereiken, maar ook wat je al hebt bereikt en waar je dus zo trots op mag zijn.
Dat allemaal zodat je gelukkiger bent met jezelf, staat voor wie je bent en zo in de toekomst beter voor je zelf kunt kiezen.

Doe mee met de online training en versterk je zelfbeeld en zelfvertrouwen!

Deze investering bedraagt nu geen €147,- maar slechts €29,-!

Je hebt nog...
=

Kijk je op tegen mensen die totaal gelukkig zijn en denk je: “dat is onrealistisch, zo kan ik nooit worden”? Wil je graag zekerder zijn van jezelf, meer zelfvertrouwen hebben om gelukkiger te worden?

Maar merk je dat je niet zo gelukkig bent als je zou willen, omdat je:

 • een laag zelfbeeld hebt
 • vaak teleurgesteld bent in jezelf
 • een stemmetje in je hoofd hebt die steeds zegt: ‘wat ben je toch dom!’, ‘Je ziet er weer lelijk uit vandaag.’ Negatieve gedachten dus.
 • vaak een ander volgt omdat je jezelf niet vertrouwt of leuk genoeg vindt.

Doe dan mee aan de 5 daagse training ‘Mijn zelfbeeld en ik; in 5 dagen jouw zelfbeeld versterken.’. Ik geef je praktische opdrachten om te werken aan je zelfbeeld, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt, bewuster wordt van jouw kwaliteiten en zodat je jouw valkuilen/imperfecties kunt accepteren.

Hoe ziet de 5 daagse training ‘Mijn zelfbeeld en ik; in 5 dagen jouw zelfbeeld versterken.’ eruit?

Wanneer je de online training hebt aangevraagd, krijg je binnen 5 minuten een mail in je inbox. Niet gekregen? Check dan even de Spam!

De online training bestaat uit:

 • 5 filmpjes, 1 filmpje per dag waarin ik uitleg geef over het onderwerp en de opdracht
 • een opdrachtenboek waarin je de opdrachten vindt waarmee je actief aan de slag kunt met jouw zelfbeeld. Want door middel van doen kun je jouw doelen behalen!

Dit alles doen we aan de hand van een virtuele levensboom, omdat deze staat voor leven en groei. De levensboom bestaat uit verschillende delen die staan voor wie jij bent en wat jij hebt bereikt en nog wil bereiken.

Je behoudt levenslang toegang tot de online training, zodat je altijd eens terug kunt kijken. Wanneer je het een (half) jaar daarna nog eens doet, zul je zien dat je de opdrachten heel anders invult dan een half jaar daarvoor! Dit komt omdat je positiever en anders tegen jezelf en jouw leven aan gaat kijken.

Na de online training:

 • Weet je wat jouw kwaliteiten zijn en heb je een tool hoe je hierin kunt gaan geloven.
 • Weet jij hoe jij jouw imperfecties kunt accepteren of loslaten
 • Weet jij welke overtuigingen jij meedraagt en hoe je deze kunt tegenspreken of loslaten
 • Heb je een beter beeld van jezelf en accepteer je jezelf hoe je bent.
 • Weet je wat jij belangrijk vindt in jouw leven en waar je naartoe wilt.

Het is een investering in jouw leven! Deze investering bedraagt nu geen €147,- maar slechts €29,-!

Je hebt nog...
=