Zelfleiderschapsprogramma

 

In 3 maanden van onrustige piekeraar en pleaser naar een vrouw met zelfliefde en met zelfleiderschap over haar leven.

 

“Ik wil eigen keuzes maken zonder me zorgen te maken over wat anderen daar van vinden, maar ik vind het lastig om van die zorgen af te komen.”

“Ik wil niet meer leunen op anderen, ik wil zelf verantwoordelijk zijn voor mijn geluk!”

“Het voelt alsof ik nooit goed genoeg ben en alsof ik de dingen die ik doe nooit goed genoeg doe, maar ik weet niet hoe ik hier vanaf kom..”

“Ik vind het lastig om te gaan met mensen die dominant/narcistisch/ manipulerend gedrag vertonen, ik weet alleen niet hoe ik hiermee moet omgaan, hoe ik mijn grenzen kan aangeven en hoe ik bij mezelf kan blijven.”

Voor wie?

Voor gevoelige en perfectionistische vrouwen die meer zelfvertrouwen willen en meningen van anderen van zich af willen laten glijden.
Een “NO STRESS mind and body”.
Een ‘Je bent goed zoals je bent-state of mind.’

Je weet dat je je niets hoeft aan te trekken van wat anderen zeggen over jou. Er wordt je ook regelmatig verteld: “Vat het niet persoonlijk op joh”. Maar ondertussen is dat makkelijker gezegd dan gedaan en loopt vaak vast in je gedachten. Je voelt je onzeker en je vindt jezelf nooit slim, knap en leuk genoeg naast anderen.

Anke de Groot Coaching

Lieve jij..

I FEEL YOU! I’VE BEEN THERE!

Onzeker als ik was liep ik op tenen in nabijheid van anderen, huilde ik of raakte ik in paniek als ik iets niet goed deed op mijn werk of in een privé-situatie. Ik kon absoluut niet tegen grapjes die anderen over me maakten.

Ik weet dat het niet altijd makkelijk is. Maar ik weet ook dat het anders kan!

“Vind de sleutel naar meer regie over je leven, meer zelfvertrouwen en meer zelfliefde. Breng jouw leven naar een next level!”

– Anke de Groot

“Het coachingstraject heeft mij doen beseffen dat ik enorm aan het leven was naar de verwachtingen van anderen en mijzelf.

Dat voor jezelf kiezen echt niet altijd even makkelijk is maar wel is wat je verdient. En dat ik vele malen zorgelozer kan leven nu dat ik niet continue invul wat anderen wel niet zullen denken, dat betekent niet dat ik dat nu niet meer doe, maar wel dat ik beter kan beseffen wanneer ik dit doe en of dit reële gedachten zijn en wat mij dit oplevert.

Het Aller belangrijkste wat ik heb geleerd; voor mezelf kiezen, met alles wat daarbij hoort!”

Anne

Voorheen zou de negativiteit blijven hangen en herhaaldelijk in mijn gedachten terug komen. Het is een proces en mijn zelfliefde groeit nog steeds iedere dag een klein beetje!

Het coachtraject heeft dat het meest voor mij opgeleverd: Liefde voor mezelf!

Jezelf op één zetten is niet egoïstisch, maar helpt je juist om nog beter voor andere te zorgen.

Dankzij Anke heb ik geleerd dat ik prima ben zoals ik ben. Waardoor die vier al veranderd is in een zeven! Anke is fijne gesprekspartner en biedt een luisterend oor. Ze geeft je het gevoel dat je er mag zijn!

Daphne

Een paar maanden geleden wilde ik de stap zetten om met behulp van een coach meer zelfvertrouwen te krijgen. Na vele webinars van coaches te hebben gevolgd, kwam ik bij Anke uit.

Zij heeft mij enorm geholpen met een andere kijk op mijzelf en mijn omgeving. Ik vond het erg fijn dat de sessies buiten plaatsvonden, wandelend door de natuur. Hierbij heb ik vele handvatten gekregen om zelfverzekerder door het leven te gaan, ben ik positiever naar mijzelf gaan kijken en daarmee meer in mijzelf gaan geloven!

Name Goes Here

» Meningen van een ander langs je af laten glijden

» Een rustig hoofd zonder negatieve stemmetjes.

» Een goede relatie met jezelf = een goede relatie hebben met je partner, vrienden, familie.

» Ontdekken wie je écht bent!

» Je doet en bent goed genoeg!

» Makkelijk keuzes maken op basis van wat JIJ wilt!

» Meer dan ooit vertrouwen krijgen in jezelf.

» Nieuwe dingen durven doen.

» Vriendschappen aantrekken die jij wilt en verdiend.

» Zelfspot! Door mensen “uitgelachen” worden doet je niets en je lacht net zo hard mee.

» Zelf verantwoordelijk zijn voor jouw eigen geluk en je niet meer afhankelijk voelen van anderen.

» Lief zijn voor jezelf en zo meer openstaan voor het liefhebben van een ander.

 

“A little bit more confidence, please ?”

 

De afgelopen jaren leef je eigenlijk niet het leven die je écht zou willen. Er zit iets niet goed. Je loopt er alleen al een tijdje mee en het is misschien wel een soort van normaal geworden. Je weet niet beter en je denkt ook niet dat dit kan veranderen.
Maar diep van binnen wil je:

» Vaker voor jezelf kiezen, zonder daarmee rekening te houden met een ander.
» Dat je jezelf mooi en leuk mag vinden zoals je bent. Je bent alleen bang voor wat mensen wel niet van je zullen denken als je een bepaalde keuze maakt voor jezelf. “Dat zullen mensen wel raar vinden, denk ik.” “Ze vinden me vast verwaand”
» Dat goed ook echt goed genoeg is.
» Niet meer denken wat andere mensen zullen denken.

Je probeert en probeert er niet aan te denken, en je probeert het voor jezelf op te lossen door jezelf stil te houden wanneer je bij een groep personen bent of het liefst niet zo vaak meer bij sociale activiteiten aan te sluiten. Je vraagt aan anderen wat jij voor keuze moet maken, omdat zij jou beter kennen dan jij (denk je) en omdat je dan niet veroordeeld wordt.

Anke de Groot - Levenscoach

Totdat je boos wordt op jezelf, omdat je weer niet voor jezelf gekozen hebt. Je denkt: wat ben ik toch een watje! Totdat het écht energie begint te slurpen en je moe wordt van de oordelen die je hebt over jezelf en van de spanning dat mensen jou raar zullen vinden.

Moe van het aanpassen aan anderen, terwijl je aan de andere kant liever aardig gevonden wilt worden.

 

Vraag jezelf eens af: Hoe lang is het al geleden dat je echt jezelf durfde te zijn? Misschien wel in je kindertijd?
Hoe dan ook: elke dag week, maand of jaar is te veel.

Jij mag weer van jezelf gaan houden!

Anke de Groot Levenscoach Kies voor jezelf!

Stel je voor…

…dat je op een ochtend wakker wordt en zin in de dag hebt.

Je hebt geen zorgen over: “Wat zal er nu vandaag weer gebeuren.”
Dat je jezelf waardeert zoals je bent en dat het je niet uitmaakt wat anderen van jou of van jouw keuzes vinden. Jij bepaalt hoe jij wilt leven en daar mag iedereen wat van vinden, maar dat beïnvloedt jou niet, dat is zelfs helemaal prima!

Je hoofd is rustig: De negatieve gedachten over jezelf kun je met liefde behandelen en ploppen niet in de meest vervelende momenten op. Je leeft daarnaast ook niet meer zozeer in je hoofd maar ook in je lichaam!

Je voelt dat jij van waarde bent op deze wereld en dat maakt dat je daarop ook acties gaat ondernemen om jouw leven tot een succes te maken. Doordat je van jezelf houdt kun je ook een ander meer liefhebben. Je trekt de mensen aan die goed voor jou zijn en waar jij graag bij wilt zijn omdat ze van goede invloed zijn op jou.

Je voelt die zelfliefde en je hebt grip en regie over jouw leven!

Zou je dit graag willen?

 

Neem dan die stap om die regie te pakken!

Kies voor verandering in hoe jij kijkt naar jezelf, iets wat jij écht nodig hebt.
Met …(naam).. zorg je voor die persoonlijke groei die jouw leven naar een next level tillen.

“Therapie en coaching is al heel lang een onderdeel van mijn leven en heb al menige personen voor mij gehad.

Wat Anke anders maakt is dat zij echt weet waar je het over hebt door haar eigen persoonlijke ervaring en er oprecht is om jouw te helpen en niet haar wijze op te leggen.

Ik kom door haar gesprekken er achter dat het probleem vaak bij me zelf ligt en dat mijn gedachten het stuur vaak over nemen en vanuit daar uit mijn eigen diep ongelukkig voel.

Deze gesprekken gaan op een liefdevolle manier en waarde en dat is voor mij als Hoogsentief persoon de beste manier om zaken te zien en er aan te kunnen werken.”

Femke

Zelfleiderschapsprogramma (naam)

Kies voor jezelf, bouw zelfvertrouwen op, laat meningen van anderen los, doorbreek de negatieve overtuigingen over jezelf.