‘Versterk je zelfbeeld zodat je met liefde voor jezelf durft te kiezen.’

Coaching

Mijn doel is om jouw zelfbeeld te versterken, zodat jij steviger in je schoenen komt te staan en met liefde voor jezelf durft te kiezen. Ik help je graag om dit stap voor stap werkelijkheid te maken. Ik bied je daarvoor mijn online cursus aan om je zelfbeeld te versterken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een coachtraject waarin wij samen in gesprek gaan over het vormen van het leven zoals jij die zou willen. 

Hieronder de verschillende coachingtrajecten die ik aanbied om jou te helpen je EIGEN pad te kiezen.

Anke-de-groot-coaching-natuur_wandel

Online training

‘Mijn zelfbeeld en ik’

Een online training waarin je je gaat focussen om jouw zelfbeeld te versterken in 5 dagen. Wanneer je jouw zelfbeeld hebt versterkt, lukt het je beter om meer zelfvertrouwen op te bouwen, beter met liefde voor jezelf te kiezen en je minder aan te trekken van andermans meningen.

Coachtraject in de natuur

Investering in jouw leven

Wil jij leren van jezelf te houden en jezelf te gunnen om te kiezen voor jouw eigen levenspad?

Ik begeleid je met alle liefde naar dit pad in mijn coachtraject.

De natuur is een bron van rust en bezinning. Als levenscoach ga ik graag wandelend met jou de natuur in om naar je verhaal te luisteren, vragen te stellen en duidelijkheid te creëren. Ik luister zonder oordeel naar jou. Je merkt misschien vaak dat mensen naar je luisteren en dan hun eigen mening en advies geven. Ze doen dit om je te helpen, maar vergeten daarbij dat dit henzelf helpt in situaties, in plaats van in die van jou! Mijn vragen helpen je om erachter te komen wat juist goed voor jou is.

Woon je niet in de Achterhoek? Wanneer je verder woont dan de Achterhoek en het te ver rijden is, kunnen we uiteraard een middenweg zoeken.

Wat nu als het vies weer is? Bij vies weer zoeken we een rustig koffietentje of restaurantje waar we fijn kunnen praten.

Coaching in de natuur Anke de Groot

Groei wandelsessie

‘Zelfvertrouwen Boost!’

Een uitgebreide wandelsessie van 1.5 uur die zorgt voor een zelfvertrouwen boost! Je komt erachter wat jou zo’n prachtig persoon maakt en wat jij nu écht belangrijk vindt in jouw leven.

Aan het eind van deze groei-wandelsessie ben jij trots op de dingen die jou zo’n mooi persoon maken en weet jij hoe je jouw waarden en positieve eigenschappen kunt inzetten om jouw droomleven na te jagen.

€ 117,-

Stuur mij een mail voor meer info!

coachtraject 3 sessies

Een coachtraject van 3 wandelsessies in de natuur.

€ 297- (incl. btw)

Voor dit traject hebben we eerst een gratis groeigesprek. Klik hieronder op de knop om meer te weten te komen over dit gesprek en om een afspraak te plannen in mijn agenda!

coachtraject 5 sessies

Een coachtraject van 5 wandelsessies in de natuur.

€ 497,- (incl. btw)

Voor dit traject hebben we eerst een gratis groeigesprek. Klik hieronder op de knop om meer te weten te komen over dit gesprek en om een afspraak te plannen in mijn agenda!