De 5 geheimen van Sociaal Zelfvertrouwen

Ook JIJ kunt relaxed en zonder zorgen naar verjaardag, borrels en andere sociale gelegenheden.

Herken je dit:

Er komt een berichtje binnen: “Aanstaande zaterdag geef ik mijn verjaardag, kom je ook?

   • “Sh*t”, denk je, “weer een verjaardag”. Het liefst wil je afbellen en lekker netflixen thuis op de bank. Wat kan je bedenken om eronderuit te komen? Hoofdpijn, ziek, al iets anders gepland?
   • Je baalt en je hebt er geen zin in, want zo’n avond lijkt altijd zoooo lang te duren. Je ziet jezelf al stilletjes aan een hangtafel staan, met niemand om mee te praten. Wat moet je zeggen? “Ze vinden vast dat ik saai ben.” denk je.
    Je hebt geen idee hoe je sociaal en gezellig overkomt. Hoe doen anderen dat toch? Hoe kan het dat anderen zo sociaal en gezellig zijn, leuke gesprekken hebben, en jij niet?
   • Die blikken al als je binnenloopt.. Wat zullen ze van je denken? Voor elke verjaardag kijk je in de kast en kleed je je wel 5 keer om. Niets lijkt leuk genoeg: het t-shirt is te strak, en die jurk te saai. Je haar zit nooit echt goed.. “Wat een gedoe! Waarom maak ik me zo druk om wat anderen vinden van me?!”
   • Je voelt je vaak een buitenstaander en iemand die “anders” is dan de rest. Jezelf zijn is geen optie. Beter pas je je aan de rest en doe je zoals de rest. Maar zeggen wat jij denkt, grapjes maken? Liever niet, want dan kijken ze naar je en wordt je vast rood.
    Het liefst wil je de grapjas of die leuke spontane vrouw zijn, maar zo voel je je totaal niet.
   • Wanneer je er een feestje zit aan te komen van je partners vriendengroep, krijg je al stress bij de gedachten om naar dat feestje te gaan. Al die mensen die meningen over jou kunnen hebben, maakt jou al gestrest. Je denkt: “Ik blijf liever thuis!”. Wanneer je dit tegen je vriend zegt is hij teleurgesteld. Het is dus voor jou een innerlijke strijd om thuis te blijven of mee te gaan, je wilt immers niet dat hij teleurgesteld is in jou, maar naar het feestje gaan wil je eigenlijk ook niet.
     Anke de Groot coaching - De zelfvertrouwen coach

     Hoe zou het voor je zijn als je..

     • JA” zegt op de uitnodiging en erop vertrouwt dat het een prima avond wordt. 
     • Gewoon tussen de mensen in kan gaan staan, ontspannen met hier en daar een praatje. En al klets je niet mee, dan sta je er gewoon gezellig en relaxt tussen met een drankje en geniet je van de gezellige sfeer.
     • Het niet mega belangrijk vindt dat je outfit perfect is en je haren helemaal top zitten. Je trekt aan wat jij leuk vindt en dat is het belangrijkst. Ze vinden je toch wel aardig en leuk. Het komt goed, je maakt er gewoon een leuke, gezellige avond van.
     • Puur jezelf kunt zijn: dat je jouw mening kunt geven en grapjes kunt maken, zonder dat je het gevoel hebt dat je iets raars zegt. Dat je kunt lachen, niet zo die oordelen voelt, lekker vrij bent en kunt genieten op dat moment.
     • Het leuk vindt dat er een feestje wordt georganiseerd en het oké vind om daarheen te gaan. Je voelt goed aan waar je meer zin in hebt: een avondje op de bank (alleen of met je eigen vriendinnen), of meegaan naar het feestje. Je hebt hier balans in en voelt geen stress wanneer je jouw beslissing met je partner bespreekt.

      Ik ben er 100% van overtuigd dat dit voor jou haalbaar is en ik ga je daarbij helpen!

      Jaren geleden had ik hetzelfde verlangen en was het voor mij echt nog een geheim hoe ik nou toch gezellig en sociaal kon zijn op verjaardagen, (werk)borrels, etc.

      Na jaren coaching en opleidingen heb ik alle wijsheid in me om niet alleen mezelf maar ook anderen te helpen.

      En al deze kennis deel ik met jou!

      Zo ziet dat eruit:

      In de online training “De 5 Geheimen van Sociaal Zelfvertrouwen” geef ik je in 5 dagen alle informatie om met meer plezier en zonder zorgen naar een sociale gelegenheid te gaan.

      Het traject bestaat uit 5 modules met de 5 bewezen geheimen die jou gaan helpen.

      Daar heb ik nog iets krachtigs bij toegevoegd: een 1 op 1 sessie die het resultaat versterkt!

      “Jouw toekomst hangt af van wat je vandaag doet.”

      – Ghandi

      Wat het jou oplevert:

      • Je vertrouwt op jezelf en je maakt je geen zorgen over wat er mis kan gaan. Het wordt vast en zeker een prima avond!
      • Op een verjaardag voel je je comfortabel. Je houdt je niet meer bezig met wat mensen van je vinden en je hoeft je niet anders voor te doen, omdat je weet dat jij helemaal oké bent!
      • Je kunt jezelf zijn in een groep mensen. Het maakt niet uit of je even niets zegt of een heel verhaal vertelt; het is allemaal goed! Je kunt genieten van de avond en als je weer thuis bent plof je met een glimlach in bed.
      • Je ziet jouw leuke eigenschappen en kwaliteiten en zet deze optimaal in tijdens een verjaardag, feestje of werkborrel. Wie weet is dat wel de grappige jij, of de leuke verhalenverteller..? 
      • Je voelt vrijheid en zekerheid om te doen wat jij wilt. Als je naar het feestje gaat vind je dat helemaal prima en leuk. Wanneer je lekker op de bank blijft zitten of wat anders gaat doen, voel je je niet bezwaard naar je vriend toe.

       

      Anke de Groot Coaching - Zelfliefde en zelfverzekerdheid

      “De 5 geheimen van Sociaal Zelfvertrouwen” heeft een waarde van 77 euro, maar tijdelijk bied ik hem jou aan voor 37 euro.

      Wat het concreet inhoudt:

      • 5 online modules met waardevolle video’s en werkboeken.
      • 5 dagen lang ontvang je een mail met een nieuwe module vol waardevolle info.
       • Bonusmateriaal met waardevolle tips en info.
       • Een 1 op 1 Boostsessie voor extra ondersteuning en resultaat.
       Anke de Groot Coaching Kies voor jezelf!

       Zij gingen je voor:

       De training is voor iedereen aan te raden ! Maar zeker als je last hebt van sociale angst of dat je zelf het invullen voor een ander hebt aangeleerd. Heel mooi gemaakt en zal zeker het allemaal nog een keer nalezen en gebruiken.

       Femke

       “Bij het krijgen van een uitnodiging voor een feestje sloeg bij mij altijd gelijk de stress toe. Ik begon gelijk al met het verzinnen van smoesjes om af te kunnen zeggen.

       Toen Anke besloot om hier een training voor te gaan ontwikkelen was ik gelijk heel erg benieuwd naar hoe ze dat zou gaan aanpakken. Inmiddels heb ik de training gedaan en ik ben erg enthousiast.

       In de training leert Anke je om te kijken naar je positieve eigenschappen en laat ze je inzien dat je en leuk persoon bent. Jij bent iemand waarvan anderen het leuk vinden om mee om te gaan en mee te kletsen. Dus ook op feestjes. Er zitten mooie gesproken oefeningen in de training.

       Wat ik helemaal geweldig vind aan deze training is dat er een gratis boostsessie in zit waarbij je een gesprek hebt met Anke van 45 minuten. Zoiets ben ik nog niet eerder tegen gekomen in een online training en dit vind ik echt heel waardevol.

       Je kunt in dat gesprek alles bespreken waar je tijdens de cursus tegen aan loopt of waar je tijdens het oefenen tegen aan loopt.”

       Miranda

       Veelgestelde vragen:

       Ik woon ver weg van jou, kan ik dan wel deze training volgen?

       Dat kan zeker.

       Deze online training is, zoals het woord al zegt, online!

       Je bekijkt de video’s en maakt de opdrachten zelfstandig en online. Afstand is dus geen probleem!

       De 1 op 1 Boostsessie die je erbij krijgt is natuurlijk live, maar dit doen we via beeldbellen, een handige en effectieve manier om een waardevolle sessie te doen.

       Ik heb al hulp van een coach/psycholoog (gehad), waarom zou ik nog met jou gaan werken?

       Wat ontzettend goed dat je al (eerder) bezig bent (geweest) met jouw persoonlijke groei!

       Als je na je eerdere traject op deze site terechtgekomen bent, heeft dat kennelijk niet je hele probleem uit de weg geruimd.

       In deze online training met de waardevolle online modules en Boostsessie leer ik jou de overgebleven moeilijkheden ook op te ruimen waardoor je met nog meer zelfverzekerdheid, zelfvertrouwen en plezier door het leven gaat.

       Als ik me aanmeld, wanneer kan ik dan beginnen?

       Nadat je op de knop hebt gedrukt om deel te nemen aan de online training én hebt betaald, kun je meteen al beginnen met de eerste module.

       De Boostsessie plan je zelf via een handige manier. Hier krijg je nog alle benodigde informatie over in module 1.

       Hoi! Ik ben Anke..

       ..en als coach help ik vrouwen om sterker te worden in zelfvertrouwen en het bereiken van het leven dat zij écht willen.

       Zelf ben ik jaren geleden zelf enorm gegroeid door coaching. Hierdoor is mijn leven veranderd van angstig en onzeker zijn, naar gelukkig zijn en met meer vertrouwen in mezelf door het leven gaan.

       Ik heb me hier de afgelopen jaren middels opleidingen in gespecialiseerd en met mijn kennis en natuurlijk mijn eigen ervaring weet ik hoe ik jouw het beste kan begeleiden.

       Anke de Groot Coaching - Zelfliefde en zelfverzekerdheid!

       Waar twijfel je nu nog over? 

       Wat houdt jou nog tegen?

       De investering in deze online training is een investering in jezelf, waar je een leven lang plezier van hebt.

       Mocht je denken ‘ik wil het zelf proberen’, stel jezelf dan even de vraag: Hoeveel heeft dat tot nu toe opgeleverd?
       Zelf heb ik dit ook lang geprobeerd en als je me vraagt wat er veranderde: meer frustratie, omdat het niet lukte en ik daardoor nog meer onzekerheid ervaarde. Toen ik dat besefte dat je gevoelens en gedachten niet zomaar verandert en dat ik dit niet alleen hoefde te doen veranderde mijn leven pas echt in positieve zin!

       De training heeft een belachelijk lage investering voor wat er allemaal voor informatie in staat, samen met de Boostsessie die je erbij krijgt.

       En: niet te tevreden is je geld terug (laat dan wel zien dat je de werkboeken hebt gemaakt en de Boostsessie gedaan hebt)!

       Dus wat heb je te verliezen?

       Het lijkt me ontzettend leuk om je te helpen met jouw uitdaging!