Persoonlijk coachtraject

Meer vertrouwen in jezelf is meer plezier in jouw leven!

Herken je dit:

 • Als je ’s ochtends wakker wordt en je jezelf klaar maakt voor de dag beginnen jouw zorgen al: Wat denken mijn collega’s van me? En mijn vrienden? Ik hoop maar dat het goed gaat op mijn werk…
  Je probeert deze gedachten weg te duwen, maar eigenlijk blijven ze en maken ze je alleen maar onzeker.
 • Als je met lichte tegenzin toch meegaat naar een verjaardag, voel je je verloren en ongemakkelijk. “Al die leuke, gezellige en spontane mensen… daar pas ik toch niet tussen?” Je wilt leuk en aardig gevonden worden en probeert gesprekjes aan te gaan, maar je komt er niet tussen of je hebt het idee dat mensen het niet interessant vinden wat je zegt.
  Als je iets probeert te zeggen denk je daarna meteen: “Heb ik niet iets raars gezegd? Je neemt regelmatig een vlucht naar de wc en je vraag je af of ze het eigenlijk wel leuk vinden dat je er bent.
 • Je bent bang dat je partner een veel leukere vriendin zou kunnen krijgen dan dat jij bent. Dus maak je je regelmatig zorgen dat hij iemand tegenkomt die socialer, gezelliger, leuker en knapper is dan jij en dat hij verliefd op haar wordt, zelfs als hij je verzekert dat hij bij jou is omdat hij bij jou wilt zijn.
  • ‘Je maakt een foutje op je werk. Klunzig van je natuurlijk, je hebt er een paar dagen buikpijn van. Als je collega er een grapje over maakt voel je je helemaal ongemakkelijk en zou je het liefst door de grond zakken.
   Daarnaast pauzeer je het liefst niet met een grote groep collega’s. Je weet simpelweg niet wat je moet zeggen en je denkt dat je collega’s je maar saai en oninteressant vinden.
  • Als je een kortaf berichtje van een vriendin schrik je hiervan en voel je je gestrest: huh? Wat is er aan de hand? Is ze boos op me? Je begint meteen te denken aan wat je fout hebt gedaan en je ziet al voor je dat ze binnenkort een keer gaat zeggen dat ze je vriendin niet meer wilt zijn. Als achteraf blijkt dat ze gewoon haast had, ben je opgelucht.. Pfieuw…. Niks aan de hand. Toch maak je je zorgen dat je over een tijdje geen vriendin meer over hebt. Want wat is er nu eigenlijk leuk aan jou?!
  Anke de Groot levenscoach
  Anke de Groot - Kies voor jezelf coach

  Hoe zou het voor je zijn als je..

  • De dag start met een positief gevoel over jezelf en de dag
  • Gezellig een gesprekje kunt aangaan met mensen op een verjaardag, zonder dat je je afvraagt of je wel interessant of leuk genoeg bent.
  • Niet meer de angst en zorgen voelt dat jouw partner jouw zal verlaten, omdat je van binnen voelt dat het goed zit.
  • Jouw werkdag veel leuker wordt omdat je gezellig kunt kletsen over het weekend met je collega’s. Je houdt je niet meer bezig met hoe anderen over je denken als je vragen stelt of dingen vertelt over jezelf. Daarnaast blijf je rustig na het maken van een foutje. Natuurlijk was het niet handig, maar de wereld vergaat niet. Het grapje van je collega snap je ook eigenlijk wel, misschien is het ook wel om te lachen.
  • Je vertrouwen hebt dat jouw vriendinnen bij je blijven en dat ze je niet zomaar zullen verlaten. Je ziet jouw waarde als vriendin!

   Ik ben er 100% van overtuigd dat dit voor jou haalbaar is en ik ga je daarbij helpen!

   Zo ziet dat eruit:

   In het Persoonlijk coachtraject begeleid ik je in 3 maanden op weg naar een leven met meer zelfvertrouwen, minder zorgen en veel meer plezier! Op naar het leven waar jij zo naar verlangt!

   Het traject bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur waarin we samen de natuur in gaan. Ik heb namelijk ontdekt dat coaching terwijl je buiten in de natuur bent, veel effectiever is dan wanneer we samen binnen in een kamertje gaan zitten.

   Je hoeft niet bang te zijn dat we door modderplassen gaan rollen of in bomen gaan klimmen (mag wel), we gaan gewoon wandelen.

   Groot voordeel voor jou is dat je me ook niet steeds aan hoeft te kijken terwijl we lopen en praten. Iets wat door veel van mijn klanten als heel prettig wordt ervaren.

   Tussen de sessies ontvang je online modules met video’s en werkboeken die jouw leerproces versterken.

   Wil je graag losse sessies? Dat is mogelijk. Klik hier voor het aanvragen van meer informatie hierover.

   “If you have the ability to love, love yourself first.”

   – Charles Bukowski

   Wat het jou oplevert:

   • Je hebt zin om de dag te beginnen en je hebt het gevoel dat jij deze dag aankan. Je vertrouwt op jezelf en je maakt je geen zorgen over wat er gaat komen vandaag.
   • Op een verjaardag voel je je comfortabel. Je houdt je niet meer bezig met wat mensen van je vinden en je hoeft je niet anders voor te doen, omdat je weet dat jij helemaal oké bent!
   • In de pauze met je collega’s kun je jezelf zijn. Het maakt niet uit of je even niets zegt of een heel verhaal vertelt; het is allemaal goed! Je kunt genieten van je pauze, of er nu wel of geen collega’s bij zitten.
   • Je beseft dat fouten maken kunnen gebeuren, je tilt er niet zo zwaar meer aan. Foutjes die anderen maken, daar heb je ook nooit zwaar aan getild, en nu is dat ook zo bij jezelf.
   • Je weet en voelt dat je partner niet voor niks voor jou heeft gekozen. Je gelooft hem wanneer hij zegt dat hij je leuk en mooi vindt en je vertrouwt erop op dat hij je echt niet zomaar zal verlaten voor een ander.
   • Je hebt vertrouwen in je vriendschap met jouw vriendinnen. Je weet dat ze je niet zullen verlaten. Als je een kortaf berichtje leest van een vriendin schiet je niet meteen in stress, maar blijf je rustig en reageer je op een ontspannen manier.

    

   Anke de Groot - Zelfvertrouwen en kiezen voor jezelf

   Het Persoonlijk coachtraject van 3 maanden vraagt een investering van 650 euro.
   (Of drie maandelijkse termijnen van 222 euro)

   Wil je graag losse sessies? Dat is mogelijk. Klik hier voor het aanvragen van meer informatie hierover.

   Wat het concreet inhoudt:

   • 5 wandelsessies van 1.5 uur (online of in mijn praktijk is ook mogelijk)
   • 5 online modules met waardevolle video’s en werkboeken.
   • Tussentijdse contactmomenten voor extra ondersteuning waar nodig.
   Anke de Groot - Kies voor jezelf coach

   Zij gingen je voor:

   “Therapie en coaching is al heel lang een onderdeel van mijn leven en heb al menige personen voor mij gehad. Wat Anke anders maakt is dat zij echt weet waar je het over hebt door haar eigen persoonlijke ervaring en er oprecht is om jouw te helpen en niet haar wijze op te leggen. Ik kom door haar gesprekken er achter dat het probleem vaak bij me zelf ligt en dat mijn gedachten het stuur vaak over nemen en vanuit daar uit mijn eigen diep ongelukkig voel.

   Deze gesprekken gaan op een liefdevolle manier en waarde en dat is voor mij als hoog sensitief persoon de beste manier om zaken te zien en er aan te kunnen werken.”
   Femke

   “Ik heb hele fijne sessies gehad met Anke. Vanaf het eerste moment voelde ik een klik door haar manier van communicatie, begrip en haar actieve luisterende houding. Ik voelde mij keer op keer gehoord en gezien. Ik had een veilig gevoel in haar bijzijn en kon mij daar door volledig openstellen voor de leerzame oefeningen.

   Ik ben bij Anke uit gekomen omdat ik meer van mijzelf wilde gaan houden. En ik kan vol trots zeggen dat ik dat nu elke dag meer en meer doe en daar in heeft Anke echt een grote rol gespeeld.

   Naast meer zelfliefde is mijn zelfvertrouwen en mijn kracht in het onafhankelijk zijn van anderen ook zeer sterk gegroeid. Dus als jij opzoek bent naar een coach waar je volledig jezelf mag en kan zijn. En die jou gaat helpen met de kracht in jezelf te vinden, dan zit je bij Anke meer dan goed!”
   Robin

   Een paar maanden geleden wilde ik de stap zetten om met behulp van een coach meer zelfvertrouwen te krijgen. Na vele webinars van coaches te hebben gevolgd, kwam ik bij Anke uit. Zij heeft mij enorm geholpen met een andere kijk op mijzelf en mijn omgeving.

   Ik vond het erg fijn dat de sessies buiten plaatsvonden, wandelend door de natuur. Hierbij heb ik vele handvatten gekregen om zelfverzekerder door het leven te gaan, ben ik positiever naar mijzelf gaan kijken en daarmee meer in mijzelf gaan geloven!
   Iris

   Veelgestelde vragen:

   Ik woon ver weg van jou, kan ik dan wel het coachtraject volgen?

   Dat kan zeker.

   Bij de kennismaking bespreken we hoe ver we van elkaar af wonen. Afhankelijk daarvan kiezen we dan uit de volgende opties:

   • Wandel sessies
    We kijken waar jij woont en of we tussen onze woonplaatsen kunnen afspreken. Ik rijd maximaal 35 km richting jou.
   • Online sessies
    Wanneer we echt te ver van elkaar wonen, spreken we elkaar via Google Meet.
   Ik heb al hulp van een coach/psycholoog (gehad), waarom zou ik nog met jou gaan werken?

   Wat ontzettend goed dat je al (eerder) bezig bent (geweest) met jouw persoonlijke groei!

   Als je na je eerdere traject op deze site terechtgekomen bent, heeft dat kennelijk niet je hele probleem uit de weg geruimd.

   In de persoonlijke 1 op 1 sessies en de waardevolle online modules leer ik jou de overgebleven moeilijkheden ook op te ruimen waardoor je met nog meer zelfverzekerdheid, zelfvertrouwen en plezier door het leven gaat.

   Als ik me aanmeld, wanneer kan ik dan beginnen?

   Nadat we elkaar hebben gesproken en we besloten hebben dat je een match bent voor het Persoonlijk Coachtraject, kun je meteen al beginnen met de eerste module.

   De eerste sessie start kort daarna! Hier maken we samen een afspraak voor.

   Wat als het slecht weer is? Gaat een wandelsessie dan nog door?

   Als het écht slecht weer is – en daarmee bedoel ik: harde wind met regen/sneeuw – zijn er drie opties:

   • We doen de sessie online.
   • Je komt naar mijn praktijk (lekker warm binnen!)
   • We verzetten de sessie naar een moment snel erna.

   Er is altijd een oplossing!

    

   Hoi! Ik ben Anke..

   ..en als coach help ik vrouwen om sterker te worden in zelfvertrouwen en het bereiken van het leven dat zij écht willen.

   Zelf ben ik jaren geleden zelf enorm gegroeid door coaching. Hierdoor is mijn leven veranderd van angstig en onzeker zijn, naar gelukkig zijn en met meer vertrouwen in mezelf door het leven gaan.

   Ik heb me hier de afgelopen jaren middels opleidingen in gespecialiseerd en met mijn kennis en natuurlijk mijn eigen ervaring weet ik hoe ik jouw het beste kan begeleiden.

   Anke de Groot Coaching - Kies voor jezelf!

   Kennismaken

   Een klik is erg belangrijk als we samen gaan werken. Ook is het fijn dat we beide zeker weten dat het Persoonlijk Coachtraject bij jou past.

   Als je aan alles voelt dat het coachtraject jou zou kunnen helpen, nodig ik je van harte uit om het intakeformulier in te vullen. We plannen daarna een kennismaking! Dit gesprek is gratis.

   Waar twijfel je nu nog over? 

   Wat houdt jou nog tegen?

   De investering van het coachtraject is een investering in jezelf, waar je een leven lang plezier van hebt.

   Mocht je denken ‘ik wil het zelf proberen’, stel jezelf dan even de vraag: Hoeveel heeft dat tot nu toe opgeleverd?
   Zelf heb ik dit ook lang geprobeerd en als je me vraagt wat er veranderde: meer frustratie, omdat het niet lukte en ik daardoor nog meer onzekerheid ervaarde. Toen ik dat besefte dat je gevoelens en gedachten niet zomaar verandert en dat ik dit niet alleen hoefde te doen veranderde mijn leven pas echt in positieve zin!

   Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend, dus wat heb je te verliezen?

   Het lijkt me ontzettend leuk om kennis met je te maken!

   “Ik ben niet meer wie ik was…
   Die alles deed wat anderen van mijn verwachten…

   Ik doe nu wat ik zelf wil…
   Luister naar mezelf en volg mijn hart…

   Dus als je tegen mij zegt: Je bent veranderd…
   Dan zeg ik: nee ik ben gewoon gestopt met leven zoals jij dat zou willen!”

   Sef