Wat super leuk dat je mijn e-book hebt aangevraagd!

Hierdoor weet je wat mijn bewezen tips voor jou zijn om te werken aan jouw zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Binnen een paar minuten heb je het e-book in de mail. Het kan zijn dat hij in de spam beland is, dus check die ook even als je hem niet in je inbox kunt vinden!

Maar WACHT nog heel even met het afsluiten van deze pagina.

Ik wil je vertellen hoe het versterken van mijn zelfbeeld een mega positieve invloed heeft gehad op mijn leven en hoe jij dat ook kunt gaan doen.

Het versterken van mijn zelfbeeld heeft er namelijk voor een heel groot deel toe geleid dat ik nu meer plezier heb in mijn leven, door mijn zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen. 

Anke de Groot Coaching

En dit is wat mij dit onder andere (!) dagelijks oplevert:

 • Kiezen voor die opleiding, lifeswitch of welke belangrijke keuze kan ook, zónder me zorgen te maken over wat “men” wel niet van me vindt.
 • Gezellig kunnen kletsen op een verjaardag, zonder dat ik denk: vinden ze me raar/saai?
 • Wanneer ik in de spiegel kijk ben ik tevreden, ik ben wie ik ben en dat is helemaal oke :).
 • Ik blijf gewoon rustig wanneer ik een foutje maak. Dat ik een foutje maak betekent nog niet dat ik een enorme kluns ben en alles verkeerd doe. Ik weet dat ik gewoon mens ben en dat foutjes maken gewoon bij het leven hoort. Ik hoef niet alles perfect te doen!

Mijn ebook is tof! Ik geef je veel tips, maar…

..wanneer je de tips uit het ebook hebt, weet je wat je mag gaan doen, maar nog niet HOE je dat in de praktijk moet gaan uitvoeren. En juist dat HOE is erg belangrijk om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Door mee te doen aan mijn online training ‘Mijn zelfbeeld en ik’ ga je hier precies mee aan de slag.

En omdat je mijn e-book hebt aangevraagd weet ik dat jij er ook voor wilt gaan!

De online training heeft een waarde van 147 euro en omdat jij het ebook hebt gedownload mag jij tijdelijk meedoen voor 29 euro!

Kijk snel verder voor een sneak peak in de training!

Je hebt nog...
=

In 5 dagen een boost in jouw zelfbeeld en zelfverzekerdheid!

Dé online training om jouw onzekerheid te doorbreken en jouw zelfvertrouwen een boost te geven.

En ik doe mee voor geen €147.- maar voor de tijdelijke aanbieding van €29.- met de code goforit21

Herken je dit?

 • Als je je op een verjaardag bevindt van vrienden voel je je altijd de minst, leuke knappe en sociale van de groep. Je probeert je vaak aan te passen aan andere mensen om leuk gevonden te worden, of je bent juist heel stil en teruggetrokken. Naar een verjaardag gaan kost je daarom vaak veel energie.
 • Je leven is ‘wel oké’, maar het is niet echt zoals je het zou willen. Je hebt stiekem dromen over het leven dat je echt zou willen. Bijvoorbeeld een leven met een vet toffe baan, een droomrelatie met je partner en een leven waarin je compleet jezelf durft te zijn. Je merkt alleen dat je dit niet durft, omdat je bang bent wat jouw familie en jouw partner van je vinden. Dit houdt jou tegen in het maken van belangrijke keuzes voor jezelf. Je weet daarnaast ook niet echt wat jij nu écht belangrijk vindt voor jezelf, omdat je denkt dat anderen dat beter weten.
 • Als je in bed  ligt in de avond lukt het je vaak niet om te slapen door alle dingen die door je hoofd gaan. De fouten die je hebt gemaakt die dag, wat mensen wel niet van je vonden toen je die opmerking maakte op het werk.. Je maakt je zorgen over de dag van morgen: Wat zal er dan weer gebeuren? Je dwaalt in negatieve gedachten  en je wordt steeds onrustiger, zodat je niet echt goed kunt slapen.
 • Als iemand jou een compliment geeft, vind je dit nogal ongemakkelijk en zwak je dit vaak af. Je zegt dan: “Ja maar dat is toch vanzelfsprekend?” Of als iemand bijvoorbeeld een compliment maakt over jouw creativiteit: “Ja, maar normaal teken ik helemaal niet zo netjes, hoor ” of als iemand zegt dat hij/zij je aardig vindt: ‘Ja, tegen jou ben ik aardig maar tegen een ander kan ik echt niet aardig zijn hoor.”

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Gewoon jezelf durft te zijn in de groep. Je laat je niet meer tegenhouden door wat anderen mensen eventueel van je zouden kunnen denken.
 • Weet wat belangrijk is voor jou en je daarvoor ook durft te kiezen. Je gaat op zoek naar de baan die écht bij je past en spreekt je uit naar je partner over wat jij wilt en wat jij belangrijk vindt. Als je partner het hier niet over eens is, kun je op een rustige en volwassen manier jouw waarden duidelijk maken.
 • De zorgen over de afgelopen dag los kan laten en je geen zorgen maakt over hoe de dag morgen gaan. Wat morgen is komt morgen. En wat vandaag is gebeurd kan je niet meer veranderen. Hier heb je vrede mee.
 • Jezelf niet meer zo ongemakkelijk voelt als iemand een compliment maakt. Je voelt je meer dankbaar en vrolijk omdat jouw sterke kanten ziet.
Webinar Anke de Groot Kies voor zelfvertrouwen en het leven dat jij wilt

Dan is dit ‘the right place to be’ voor jou!

In de online training “Mijn zelfbeeld en ik” leer ik jou namelijk in 5 dagen hoe jij jouw onzekerheid kunt doorbreken en een positief leven kunt creëren. Je leert om happy met en trots op jezelf te zijn en je gaat dieper in op wat nu voor jou echt een mooi en fijn leven maakt.

5

modules

14

dagen mogelijkheid tot inhoudelijke vragen stellen

100+

jaar toegang 😉

Een sneak peak in de online training.

Modules

De online training bestaat uit 5 modules die je heel gemakkelijk ontvangt per mail. Je krijgt meteen beschikking tot iedere module, maar ik stuur je ook dagelijks het werkboek met informatie en waardevolle opdrachten en het bijbehorende filmpje met uitleg op.

Dag 1:
Negatieve overtuigingen

Of we nu willen of niet, we hebben allemaal negatieve overtuigingen die we niet willen en die we willen ombuigen.

In deze module ga je hiermee aan de slag en reken je af met deze overtuigingen.

Dag 2
Kwaliteiten en waarden

We hebben kwaliteiten en dingen waar we minder trots op zijn. Vaak focussen we ons teveel op de dingen waar we minder trots op zijn.

In deze module ga je je richten op jouw kwaliteiten!

Dag 3
Wie wil je zijn?

Als je denkt dat je een nietsnut bent, dan is dat jouw waarheid en IS dit volgens jou dus ook zo. Je bent zoals je denkt. In deze module focus je je op wie je zou willen zijn, zodat je die persoon kunt worden.

Dag 4:
Trots

Bescheidenheid siert de mens, maar… is dat echt zo of wordt het niet eens tijd dat je trots gaan zijn op de dingen die je hebt bereikt? Dit geeft een enorme boost aan je zelfbeeld zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

Dag 5:
Hoe nu verder?

Vandaag leer je wat je moet doen als  je weer in negatieve gedachten valt. Hoe zet je deze boost voort, zodat je ook na je deze training de positieve vibe vast kunt houden.

Wil jij meteen beginnen met het versterken van jouw zelfverzekerdheid en zelfbeeld?

Doe dan mee met de online training “Mijn zelfbeeld en ik”. De waarde voor deze training is 147 euro en jij kan nu tijdelijk meedoen voor 29 euro met de code goforit21 .

 

Je hebt nog...
=
Anke de Groot coaching - Mijn zelfbeeld en ik

Veelgestelde vragen

Hoe werkt deze online training? Zijn het 5 opeenvolgende dagen?

Het zijn inderdaad 5 opeenvolgende dagen waarop je een mail van mij krijgt. Elke dag krijg je een filmpje met uitleg en een werkboek waar de opdrachten in staan.

Ik raad je aan om er meteen mee te beginnen en ook elke dag te gaan zitten voor de opdrachten, maar als je merkt dat dit tijdtechnisch niet lukt, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om het uit te smeren over de komende weken.

Krijg ik dan ook feedback op wat ik heb opgeschreven in de werkboeken, of is het iets wat je zelf doet? 

De online training doe je in principe zelf en er is geen goed of fout als antwoord op de opdrachten, omdat het helemaal een persoonlijk traject is!

Mocht je toch twijfels hebben of willen checken of dat je iets wel/niet goed hebt ingevuld, dan mag je me natuurlijk altijd een mailtje terugsturen.

Wat is de tijdsinvestering?

Je bent er elke dag gemiddeld een uurtje mee bezig.

Wat als ik de mailtjes niet ontvang?

Als je jouw e-mailadres goed hebt ingevuld, kan er eigenlijk niets mis gaan. Als je niets in je inbox ontvangt, kijk dan vooral even in de Spam box of tussen de “ongewenste” mail. Als je het dan nog niet hebt ontvangen, stuur me dan even een mailtje naar anke@ankedegroot.nl.

 

Heb je nog een vraag? Mail me gerust! 

anke@ankedegroot.nl!

En in plaats van €147,- betaal ik nu slechts €29,- met de tijdelijke code goforit21

Tenslotte wil ik graag afsluiten met een quote van Buddha, omdat deze zó aansluit bij wat ik geloof.
Je creëert je eigen waarheid, je creëert zelf het beeld dat je hebt over jezelf en over de wereld om je heen.

En het mooie is: Je kunt zélf die regie pakken om verandering te brengen in dit beeld.
Kijk je dus (een beetje) negatief naar jezelf? Verander dit en pak het aan.

“We create the world in our minds”

– Buddha

Anke de Groot Kies voor jezelf

Met natuurlijk die fijne korting: van €147,- naar €29,- met de tijdelijke code goforit21.