Groei wandelsessie

Zelfvertrouwen Boost!

Mensen denken dat je gelukkig bent, want dat laat je zo zien. 
Er zit je alleen iets dwars; je bent niet zo gelukkig zoals je dat zou willen zijn. 

Dit komt waarschijnlijk doordat je:

 • onzeker bent over jezelf, je bent niet zeker van jouw sterke eigenschappen en wat je allemaal in je hebt.
 • vaak teleurgesteld ben in jezelf en het gevoel hebt dat je vaker faalt dan dat je iets goeds presteert.
 • stemmetje in je hoofd steeds zegt dat je dom, lelijk, saai, etc. bent.
 • een oordeel hebt over mensen met zelfvertrouwen:  “Als je zeker bent over jezelf en zelfvertrouwen hebt, dan ben je verwaand en loop je naast je schoenen!’
 • denkt: ‘een leven waarin ik positief denk over mijzelf is mij niet gegund en dit is ook niet haalbaar voor mij!’
 • de verkeerde prioriteiten stelt wat voor jou belangrijk is.
 • vaak een ander volgt omdat je jezelf niet vertrouwt of leuk genoeg vindt.

Misschien heeft ooit iemand al tegen je gezegd dat je een gelukkiger leven verdiend, dat je voor jezelf mag opkomen en jouw leven mag leiden zoals jij dit wil. Maar hier wil en kun je niet kiezen door dingen of mensen die naar jouw gevoel in de weg staan.

Mijn boodschap naar jou: Het is jouw taak om stappen te gaan ondernemen, want een leven waarin je jezelf zeker voelt en waarin je in je kracht staat is zeker WEL voor jou weggelegd!

 

Gedicht brievenbusgeluk

Mijn doel is om jouw zelfbeeld te versterken, zodat jij in je kracht komt te staan en met liefde voor jezelf durft te kiezen.
Merk je bij jezelf dat je negatief over jezelf denkt en praat? Dus: “ik ben dom, raar, ik heb het niet waard” Of: Ik ben niet goed en leuk genoeg, anderen zijn altijd slimmer en grappiger dan ik”.
In de groei wandelsessie ‘Zelfvertrouwen Boost’ laat ik jou kennismaken wat jij allemaal voor moois in je hebt.

Dit levert de Groei wandelsessie ‘Zelfvertrouwen Boost’ jou op:

 • Het gevoel dat je trots bent op jezelf, in plaats van negatief te denken over jezelf.
 • Je hebt duidelijk wat jij belangrijk vind en je maakt een plan zodat je hiervoor meer durft te gaan staan.
 • Meer liefde voor jezelf, wat ervoor zorgt dat anderen jou ook met meer respect behandelen en waardoor jij ook nog meer liefde kunt geven aan de ander.
 • In het hier en nu leven waarin er geen negatieve oordelen zijn over jezelf en over een ander. Dit zorgt voor een lichter leven!

De Groei Wandelsessie bedraagt nu geen  €117,- maar €87,-!

Herken je dit?

“Het lijkt voor anderen alsof het goed met me gaat, maar eigenlijk is dat niet zo.

Ik mag niet klagen want ik heb een baan, vrienden en een partner. Ik heb alleen steeds het gevoel alsof ik faal en niet goed genoeg ben, alsof ik op eieren moet lopen en dat ik niet word gewaardeerd hoe ik ben. Als ik in de spiegel kijk, baal ik van mijzelf. Niet alleen van mijn uiterlijk, maar ook wordt ik geconfronteerd met de dingen die ik niet goed en leuk vind aan mezelf.

Daarnaast ben ik ook altijd bang dat niemand mij mag en dat niemand mij leuk vind, daarom ben ik meestal ook niet mezelf, omdat ik me schaam voor mezelf. Daarom ga ik liever ook nooit naar verjaardagen… Zoveel meningen de anderen over me kunnen hebben. En als ik een opleiding of cursus ga doen, ben ik altijd stikzenuwachtig als ik het lokaal binnenloop. Het kost me zoveel energie, al die meningen van mensen! “Wat zullen ze wel niet van me denken!?”

Het muurbloempje van de groep, dat ben ik! Het levert me veel stress op als ik nieuwe mensen ga ontmoeten. Maar ook als ik een keuze wil maken voor mezelf. Dat gun ik mezelf niet en ik laat me beïnvloeden door anderen. De ander weet immers beter wat goed voor me is dan ik.

Ik moet voor altijd leven met dit idee over mezelf, want als ik zeker ben voor mezelf vinden anderen dat ik verwaand word en naast mijn schoenen ga lopen.. Achja, dit is ook wel weer veilig.. want als ik wél ga veranderen, willen mensen niet meer met me omgaan. Het is mij niet gegund om een vrouw te zijn die zelfvertrouwen heeft en positief over zichzelf denkt. Laat die mensen met zelfvertrouwen maar praten!! Dat is voor mij niet haalbaar!

 

Levenscoach Anke de Groot - Kies voor jezelf

Nog even voorstellen..

Hoi! Ik ben Anke, een levenscoach die graag wandelt met haar coachees! Eigenlijk dus een wandelcoach!

In mijn opleiding Pedagogiek leerde ik hoe ik kinderen en ouders kon helpen en werd het eerste zaadje geplant van mijn missie om vrouwen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten. Waarom? Omdat ik wist hoe vervelend het is om constant negatief over mezelf te denken.

Het was dus eerst de taak om mijn eigen zelfvertrouwen en zelfbeeld te versterken!

Het verhaal onder ‘Herken je dit?’ was tot 3 jaar geleden ‘story of my life‘. Ik verviel steeds weer in hetzelfde patroon, TOT dat ik er iets mee ging doen.
En dat was spannend! Want je blijft niet zomaar in hetzelfde patroon! Het patroon en de gevoelens die daarbij hoorden voelden voor mij niet fijn, maar wel veilig. Want: ‘Anders was ENG!’

Mijn moeder heeft me als kind al bekend gemaakt met coaching, dat maakte voor mij de drempel wat lager om zelf ook een coach te zoeken.

Coaches die me altijd nog bij blijven en die heel veel voor mij hebben betekend zijn:

 • Pien van Acupunctuur en coaching praktijk Pangu
 • Intuïtief coach ‘Bij Kiri’
 • Intuïtief & Essentie coaching Laura Stronkhorst

Je ziet dat ik veel intuïtief coaching heb ontvangen, wat ik nu ook meeneem in mijn eigen coaching, omdat dit zó waardevol voor mij is geweest! Intuïtief coaching haalde me namelijk meer uit mijn hoofd en in contact met mijn lichaam. Dit was erg welkom voor mij, omdat er zoveel negativiteit in mijn hoofd zat. Toen ik meer en meer in mijn lichaam kwam, ontdekte ik dat ik beter mijn grenzen kon aanvoelen en aangeven. Ik deed wat beter was voor mijzelf.

In 2020 ben ik de opleiding NLP gaan volgen die er op gericht is om hersenen te trainen anders te denken, je gedragspatronen te doorbreken en op een gelijkwaardige manier te communiceren, zonder oordelen!

De opleidingen die ik heb gevolgd waaruit ik mijn kennis haal om jou te helpen:

 • Opleiding Pedagogiek, Minor Coachen en Trainen.
 • Intuïtief Traject Nijmegen, basisopleiding
 • NLP Menz Instituut Huissen

Als coach maak ik dus een combinatie tussen intuïtief coachen en NLP coaching wat dus inhoudt dat je met je body EN mind bezig gaat!

Het belangrijkste wat ik geleerd heb is: leer in kleine stapjes. Ik wilde graag veel bereiken in een keer, maar dit resulteerde in falen, omdat deze grote stappen niet haalbaar waren.
Neem het eerste kleine stapje. Zie, hoor en voel succes en neem het volgende stapje. Je komt zo steeds verder bij jouw einddoel! Wanneer je steeds faalt, zal je het gaan opgeven. Ik help jou graag bij deze stappen!

De zelfvertrouwen boost is een super mooie stap om positiever over jezelf te gaan denken, te denken dat je het wél kan in plaats van dat je jezelf steeds op de kop geeft omdat je hebt ‘gefaalt’.

 

“Ik ben niet meer wie ik was…
Die alles deed wat anderen van mijn verwachten…

Ik doe nu wat ik zelf wil…
Luister naar mezelf en volg mijn hart…

Dus als je tegen mij zegt: Je bent veranderd…
Dan zeg ik: nee ik ben gewoon gestopt met leven zoals jij dat zou willen!”

Sef

Tijdens de sessie gaan we samen wandelen. Wandelcoaching zorgt voor:
– makkelijker met elkaar in gesprek komen, omdat je elkaar niet altijd aan kijkt
– ontspanning en meer rust in je hoofd en lichaam doordat je in beweging bent.
– een wisselende omgeving. Een voordeel hiervan is dat je afstand kunt nemen van situaties. Je bent er even helemaal uit!

Voor deze Groei wandelsessie hebben we eerst een gratis Groeigesprek om te kijken wat ik voor je kan doen en of we klikken samen. 

Groei Wandelsessie

‘Zelfvertrouwen Boost!’

Een wandelsessie van 1,5 uur waarin je weer in je kracht komt te staan.

€ 117,-  €87,-

Klik hieronder op de knop om meer te weten te komen over dit gesprek en om een afspraak te plannen in mijn agenda!

Anke de Groot levenscoach

Wat kun je van mij verwachten?

Ik..

 • luister met alle aandacht naar jouw verhaal.
 • laat jou inzien wat voor potentie er in jou zit. Je ontdekt jouw kracht!
 • laat jou inzien wat jij belangrijk vind en dat jij daarvoor mag gaan staan!
 • geef je tools die je kunt gebruiken in het dagelijks leven.

Ervaringen

Hieronder lees je de ervaringen van twee dames die 1 coachgesprek bij me hebben gehad.

Vooraf aan de coachsessie kreeg ik een duidelijke en overzichtelijke mail van Anke. Dit was prettig om me zo te kunnen voorbereiden op het gesprek. Anke is een coach rustige en warme uitstraling, ze heeft voor mij een prettig stemgeluid. Ze was duidelijk vanaf het begin. Toonde veel interesse in mijn leven en hulpvraag. Ik voelde me gehoord.

 Anke stelde duidelijke vragen, koppelde mijn antwoorden ook terug. Dit was prettig want soms weet je zelf niet meer wat je hebt gezegd. Ook vertelde ze vanuit haar eigen ervaring. En ze gaf me een mooie tool, een grondingsoefening mee die ik meerdere malen kan oefenen, heel fijn!

Rianne

Ik heb een wandelsessie gehad en ondertussen een coachgesprek. Wat was dit een bijzondere ervaring.. Normaal kan ik niet heel makkelijk en snel openlijk van alles vertellen, maar bij Anke was de rust en het luisterend oor waardoor dit vanzelf ging.
We hebben heel fijn gewandeld door park Sonsbeek. Daar hebben we een oefening gedaan waar je leerde om dingen echt ‘los te laten’. Wat was dit een bijzonder gevoel. Toen ik mijn ogen weer open deed na een minuut of 20 voelde ik mij oprecht anders. Dit gevoel kan ik ook niet goed uitleggen. Een stuk lichter, dat wel. Niet alles is dan meteen opgelost, maar het begin is er.
Ik vond het prettig zo samen te praten en met bepaalde tips en tools aan de slag te gaan. Wie weet in de toekomst meer!
Bedankt lieve Anke.
Birgit

Wil jij..

..weer in je kracht staan, meer zelfvertrouwen, je minder aantrekken wat anderen van jou vinden, staan voor wat jij belangrijk vindt?

De investering in deze groei wandelsessie ‘Zelfvertrouwen Boost’ is nu geen €117,-  maar €87,-!

Vul het formulier in, die je kunt vinden bij de onderstaande knop, en plan een gratis groeigesprek met mij in!

Anke de Groot Levenscoach